Myyty

Vaalea tyylikäs yksitasoinen omakotitalo suurella omalla tontilla Långvikissa Hirsalantien varrella Kirkkonummella. Helsingistä vain 30 minuuttia ja moottoritieltä 6 km!

Tämä koti sijaitsee Vallbergantien päässä, vehreällä 9 220 neliön tontilla. Ensimmäisenä pihaan saapuessa vastassa on noin 85 neliön suuruinen erillinen pihatalo, joka koostuu harrastetilasta ja autotallista. Harrastetila toimii mainiosti pienenä yksiönä, sillä sen yhteydessä on oma suihkullinen kylpyhuone ja myös asuintilan puolelta löytyy myös vesipiste. Autotallissa on öljynerotuskaivo ja oma vesipisteensä, oikea moottoriharrastajan unelma!

Päätaloon on useampi sisäänkäynti, joista pääsisäänkäynti avautuu tilavaan eteiseen ja toinen autokatoksen kautta kodinhoitohuoneeseen ja edelleen keittiöön. Talon sydämenä toimii suuri ja avara olohuone, joka yhdistyy luontevasti ruokailutilan kautta keittiöön. Keittiössä on kaasuliesi vaativankin kokin makuun ja ruuanlaiton lomassa voi katsoa vaikka liesikuvun yhteydessä olevaa televisiota. Laadukkaat kodinkoneet tuovat arkeen ripauksen luksusta; kahvikoneesta saa jokainen kahvinsa omaan makuun sopivana ja lautasten lämmittäjä lämmittää lautaset tarjoilua varten. Makuuhuoneet sijaitsevat vierekkäin talon metsän puoleisella seinustalla, väliin jäävät kylpyhuoneet. Päämakuuhuone sijoittuu talon päätyyn ja pariovista pääsee suoraan talon upealle terassille, jolta löytyy uima-allas, poreallas, ja puusauna. Terassilla olevaan katettuun kesäkeittiöön paistaa ilta-aurinko koko illan. Alempaa terassin yhteydestä löytyy myös tunnelmallinen nuotiopaikka. Säilytystilaa löytyy runsaasti sekä vaatehuoneista että autokatoksen yhteydessä olevasta varastosta ja lisätilaa löytyy pihatalosta. Autokatoksen yhteydessä olevaa lämmitettyä tilaa voi käyttää varastona tai vaikka pienenä treenitilana.

Taloa on vuosien varrella huollettu ja pidetty pieteetillä, mikä näkyy aikaa kestävissä luonnonmateriaaleissa ja ajattomissa värivalinnoissa. Sisätilojen raikkaiden pintojen pariksi on yhdistetty aitoja vanhoja puuovia, jotka tuovat tähän kotiin ripauksen vanhan talon tunnelmaa. Talojen väliin jäävällä nurmialueella on runsaasti tilaa harrastuksille ja marja- sekä sienimetsään pääsee suoraan omalta terassilta. Läheiseen kyläkauppaan on mukava poiketa, kun jääkaappiin tarvitaan täydennystä tai haluaa tavata muita kyläläisiä. Lähietäisyydellä on pursiseura, jossa on vapaita venepaikkoja sekä matkan varrella golf ja padel kentät (Hirsala Golf). Hirsalantietä hieman eteenpäin on toimiva kajakkikerho

Kyseessä on kiinteistöosakeyhtiö, joten varainsiirtovero on vain 2%.

Tämä upea, uniikki kokonaisuus kannattaa kokea itse!

Kaikki kuvat: https://haapamakikatas.com/21927846

Myyntiä hoitaa:

LAURI KATAS | LKV, LVV, KiAT, Partner
040 9522 145 | lauri@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM