Myyty

Viileää 70-luvun designia paraatipaikalla, Tapiolassa.

Tervetuloa tutustumaan tähän alkuperäisasuiseen rivitalokotiin, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Tapiolassa rivitaloyhtiön päädyssä. Myynnissä oleva asunto on ollut saman perheen omistuksessa vuodesta 1976 lähtien ja huonejako sekä kaikki pinnat ovat alkuperäisessä, mutta hämmästyttävän hyvässä kunnossa.

Alakerrassa on tilavan, lämpimän autotallin lisäksi saunatilat, takkahuone sekä yksi makuuhuone. Autotallista on suora käyntiyhteys asuntoon varastotilan läpi. Loput makuuhuoneet, olohuone, ruokailutila, keittiö, kylpyhuone ja koko asunnon levyinen lasitettu parveke sijaitsevat yläkerrassa. Takapiha ei häpeile kokonsa puolesta, 70-luvulla rakentaminen oli vielä väljää ja sen huomaa hyvin tässä kohteessa, jossa asumisen huolettomuus yhdistyy ainutlaatuisella tavalla vanhan arvostetun alueen väljään kaavoitukseen, valmiiksi rakennettuun ympäristöön, vehreyteen, vanhaan puustoon ja lyhyisiin välimatkoihin.

Pienen, kuuden asunnon ja kattavalla korjaushistorialla varustetun rivitaloyhtiön valmistumisvuosi on 1972 ja huoneistoja on yhteensä 6 kappaletta. Säilytystilaa on asunnon sisävaraston lisäksi runsaasti myös verkkokellarivarastossa.

Tämän kodin ehdoton valtti on kuitenkin sen uskomattoman loistava sijainti. Aivan vierestä löytyy kaikki mahdolliset palvelut sekä useita kouluja ja päiväkoteja. Julkinen liikenne toimii erinomaisesti ja kehää pitkin hurautat nopeasti suuntaan kuin suuntaan.

Tämä Tapiolalaiskoti on hurmaava kokonaisuus, joka sinun on koettava. Tervetuloa esittelyyn!

Tapiolan historia juontaa juurensa 1950-luvun alkuun. Asuntosäätiö johtajanaan varatuomari Heikki S. von Hertzen otti tuolloin projektikseen suunnitella Espooseen täysin uudenlaisen asuinalueen, nykyaikaisen puutarhakaupungin.

Ennakkoluulottoman toteutuksensa ansiosta Tapiolan puutarhakaupunki on jo 1960–luvulta lähtien tunnustettu kaupunkisuunnittelultaan ainutkertaiseksi helmeksi paitsi Suomen, myös koko maailman asuinalueiden joukossa. Tätä kuvaa sekin, että Tapiola on yksi Ympäristöministeriön vuonna 1994 valitsemista Suomen 27 kansallismaisemasta ja kuuluu Museoviraston määrittelemiin valtakunnallisesti merkittävien rakennettujen kulttuuriympäristöjen alueisiin.

Myyntiä hoitaa:

JAAKKO HAAPAMÄKI
KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, LKV, LVV, KIAT, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM