Myyty

Kaunis, elegantti neljännen kerroksen huoneisto Tapiolassa.

Hyvin suunniteltu koti suurella lasitetulla eteläparvekkeella ja rauhallisilla näkymillä hurmaa ensi näkemältä. Kodissa on suuret ikkunat, jotka tuovat valoa ja avaruutta koko kotiin. Hyvin varusteltu keittiö ja upeat pesutilat tekevät arjesta helppoa. Keittiön varustukseen kuuluvat Boschin kodinkoneet; integroitu astianpesukone, kiertoilmauuni Easy clean-menetelmällä sekä rosteriset kylmälaitteet. Olohuoneeseen tunnelmaa ja viihtyisyyttä luo laadukas parkettilattia sekä miellyttävä lattialämmitys. Säilytystilaa löytyy runsaasti eteisestä ja makuuhuoneista.

Koti on suunniteltu kauniin ajattomilla sisustusmateriaaleilla. Keittiöm satiininvalkoiset Puustellin kaapistot ja musta työtaso muodostavat minimalistisen tyylikkään kokonaisuuden. Välitilassa on valkoiseksi maalattu lasilevy, josta valo heijastuu kauniisti. Kylpyhuoneessa on kauniit laattavalinnat ja saunassa moderni suuri lasiseinä.

Taloyhtiössä on asukkaille upeat yhteiset aulatilat, pesutuvat ja kuivaushuoneet, kerhotila, D-rapussa kahden saunan saunaosasto, josta voi varata saunavuoron, tilavat asuntokohtaiset irtainvarastot sekä hyvät säilytystilat ulkoiluvälineille. Pihapiiriin kuuluu museoviraston suojelema idyllinen piharakennus, jota asukkaat voivat varata käyttöönsä. Tila on tunnelmallinen vaikka juhlien järjestämiseen.

Asunnon oston yhteydessä on mahdollista ostaa kaksi autopaikkaosaketta autokatoksesta.

Tapiolan palvelut, kauppakeskus Ainoa ja metroasema ovat lähietäisyydellä. Harrastus ja ulkoilumaastot aukeavat lähes ulko-ovelta, urheilupuistoon on vain kivenheitto.

Tervetuloa ihastumaan!

Myyntiä hoitaa:

LAURI KATAS | LKV, LVV, KiAT, Partner
040 9522 145 | lauri@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
IG @haapamakikatas