Myyty

Kaunis ja valoisa kahden makuuhuoneen asunto paraatipaikalla, Tapiolassa.

Tämän kodin juttu ovat suuret ikkunat, jotka kehystävät maisemaa ja tuovat sisälle runsaasti luonnonvaloa. Kultaisella 60-luvulla rakentaminen oli vielä väljää, joten näkymät ovat läpitalon pohjaratkaisun ansiosta mukavan avarat kumpaankin suuntaan.

Asunto on kokenut mittavan remontin vuoden 2015 linjasaneerauksen yhteydessä ja onkin kaikin tavoin toimiva ja kaunis kokonaisuus. Asunnon pohjaratkaisu on ihanteellinen; Keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat valoisan yhtenäisen tilan, jossa on mukava rentoutua perheen kanssa tai järjestää illanistujaisia ystäville. Olohuoneeseen mahtuu suuri ruokapöytä, sohvaryhmä, ja tarvittaessa lisäksi myös erillinen työpiste. Kodin kaksi makuuhuonetta ovat verrattain tilavia, ja ne voikin yhtiöjärjestyksen mukaisesti jakaa väliseiniä siirtämällä tarvittaessa kolmeksi makuuhuoneeksi. Säilytystilaa on kerrankin riittävästi; Sekä molempiin makuuhuoneisiin että eteiseen on asennettu Kirenan liukuovikaapistot Elfa-säilytysjärjestelmin. Lisäksi asunnossa on vaatehuone. Kylpyhuone ja erillinen wc ovat modernit ja toimivat.

Tämä upea koti löytyy ihanteellisella sijainnilla hyvien kulkuyhteyksien keskeltä. Luonto ja meri ovat vieressä, Otsolahden rantaan ja merellisille ulkoilupoluille on vain kivenheitto. Yhtiö on vakaavarainen ja korjauksia on tehty tasaiseen tahtiin, viimeisimpänä linjasaneerauksen jälkeen ikkunat, parvekkeet ja julkisivut. Lämmitysmuotona toimii kaukolämpö, jonka lisäksi kartoitetaan uusiutuvan energian käyttöönottoa energiatalouden tehostamiseksi.

Tapiolan palvelut, Ainoa ja metroasema ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Mitä vielä jahkailet, soita Jaakolle ja sovi näyttö!

Myynnin hoitaa:

Jaakko Haapamäki | LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja | 040 9522 162 | jaakko@bo.fi

Service also in English
http://www.haapamakikatas.com
http://www.facebook.com/haapamakikatas
IG: @haapamakikatas