Myyty

Suuri Lammi-kivitalo arkkitehdin suunnittelemilla yksityiskohdilla Espoon Nöykkiössä.

Tässä jykevässä kodissa on valtavasti tilaa, jota korostavat suuri huonekorkeus, suuret ikkunat sekä tilojen avaruus. Varsinaisia asuinkerroksia on kaksi, joiden lisäksi talosta löytyy suuri kellarikerros, joka mukautuu helposti monenlaiseen harrastuskäyttöön. Lisäksi talon kyljessä on kahden auton autokatos sekä varasto.

Pääsisäänkäynti avautuu tilavaan eteiseen, jossa on runsaasti kaappitilaa koko seinän mitalta. Peremmälle astuessa tila avartuu ja edessä avautuu näkymä valtavaan olohuoneeseen sekä vehreälle takapihalle. Olohuone jatkuu luontevasti ruokailutilaan, jonka vierestä löytyy erillinen keittiö laadukkaine kodinkoneineen. Ruokailutilasta on myös käynti takapihan patiolle. Eteisaulan vasemmalle puolelle jäävät yksi makuuhuoneista, kaksi vaatehuonetta, erillinen wc sekä kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna. Kodinhoitohuoneessa on yksi tämän kodin erikoisuuksista: yläkerrasta kodinhoitohuoneen kaappiin johtava pyykkikuilu. Kodinhoitohuoneesta on myös käynti ulos takapihalle.

Toisesta kerroksesta löytyy viisi huonetta, joista kolme on tällä hetkellä makuuhuoneita, yksi tv-huoneena ja suurin avoin tila harrastustilana. Lisäksi tässä kerroksessa on erillinen wc, parveke, kaksi vaatehuonetta sekä tilava kylpyhuone, jossa on kahden hengen kylpyamme.

Nöykkiön koulukeskukseen on turvallinen noin 850 metrin matka ja noin 400 metrin päähän rakennetaan parhaillaan Nauriskasken koulua. Lähin päiväkotikin on vain noin 600 metrin päässä.

Myyntiä hoitaa:

JAAKKO HAAPAMÄKI
KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, LKV, LVV, KIAT, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM