Myyty

Uniikki bungalow-tyyppinen paritalokoti suurella vehreällä tontilla Espoon Laaksolahdessa.

Tämä upea koti seisoo ylväänä jylhien mäntyjen katveessa, valtavan tontin perällä. Pihaan saapuessa vastassa on näyttävä julkisivu, jota dominoivat suuret ruutulasi-ikkunat heijastelevat ympäröivää maisemaa. Auton tai useammankin saa aivan ulko-oven viereen suojaisaan autokatokseen. Katoksesta on käynti puolilämpimään viherhuoneeseen, joka avautuu luontevasti myös terassille lasiliukuovia avaamalla. Viherhuoneesta kuljetaan avaraan eteiseen, josta löytyy liukuovien takaa suuri erillinen vaatehuone. Lisäksi tässä kerroksessa on takkahuone, josta on käynti takapihan terassille ja kylpyhuoneeseen sekä saunaan.

Talon toinen kerros tekee vaikutuksen heti portaita noustessa: olohuoneen seinän ristikkoikkunat ulottuvat lattiasta kattoon ja kehystävät mäntymaiseman upeaksi taideteokseksi. Alkuperäinen tumma lankkulattia sointuu täydellisesti yhteen maiseman kanssa ja vaalea takka luo kontrastia tilaan. Toisella puolella valtavaa tilaa on keittiö, jossa on ruhtinaallisesti kaappi- sekä tasotilaa vaativankin kokin makuun. Myös kylpyhuoneessa on reilusti säilytystilaa ja ammeessa kelpaa rentoutua viilenevinä iltoina. Lisäksi tässä kerroksessa on kaksi makuuhuonetta sekä makuuhuoneenakin toimiva kirjastohuone.

Sekä Lähderannan että Laaksolahden palvelut kouluineen ja päiväkoteineen löytyvät noin kilometrin säteeltä ja muutaman korttelin päästä löytyvät myös Laaksolahden urheilukenttä, tenniskeskus, jalkapallohalli sekä uimaranta.

Myyntiä hoitaa:

JAAKKO HAAPAMÄKI
KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, LKV, LVV, KIAT, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM