Myyty

Moderni ja vaalea rivitalokoti Koukkuniemessä!

Tässä viihtyisässä kodissa on erittäin toimiva pohja; tilavan eteisen vasemmalle puolelle avautuu keittiö ruokailutiloineen ja olohuone on suoraan edessä. Portaat vievät yläkertaan, jossa sijaitsevat kylpyhuone- ja saunatilat, makuuhuoneet sekä tilava parveke.

Vaaleassa ja hiljattain remontoidussa keittiössä on runsaasti kaappi- ja tasotilaa ja modernit kodinkoneet. Kaikki toiminnot ovat käden ulottuvilla ja kaapistot kätkevät sisäänsä kaiken tarpeellisen. Ruokailutilaan mahtuu suurempikin seurue viettämään yhteistä aikaa. Kesäisin kattauksen voi siirtää ulos omalle terassille, johon paistaa aurinko aina iltaan asti ja aamukahvit kelpaa nauttia aamuauringon puolella etupihalla.

Asunnon sydämenä ja yhteisenä kiireettömänä kokoontumistilana on ihastuttava olohuone suurine ikkunapintoineen. Katseenvangitsijana toimii takkasydämellä varustettu takka ja kesäkuumalla mukavuudesta pitää huolen ilmalämpöpumppu. Upea kylpyhuone, riittoisat säilytystilat ja autokatospaikka aivan asunnon edustalla takaavat viihtyvyyden. Toiselle autolle on mahdollista saada veloitukseton pistokkeellinen paikka.

Espoon rantaraitille on matkaa vain kivenheitto – merimaisemissa kelpaa lenkkeillä. Lähistöltä löytyy mukavasti palveluita eikä Omenallekaan ole pitkä matka. Yhtiön edustalla on hiekkaranta, joka on kesäisin suosittu uintipaikka yhtiön asukkaille.

Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja muodostuu kuudesta rakennuksesta ja yhteensä 22:stä asunnosta. Korjauksia on tehty säännöllisesti ja viimeisimpänä toteutettu salaoja- ja hulevesiremontti.

TÄMÄN KOHTEEN MYY

Jaakko Haapamäki | LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja | 040 9522 162 | jaakko@bo.fi

Service also in English

http://www.haapamakikatas.com

http://www.facebook.com/haapamakikatas

IG: @haapamakikatas

Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille sitoumuksetta. Kerron samalla lisää tämän hetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja Bo:n loistavasta välityskonseptista. Autan mielelläni!