Myyty

Tässä kodissa ei ole tingitty tyylin suhteen: yksityiskohdat ja materiaalit on valittu pieteetillä ja tilojen funktiot mietitty tarkkaan. Kohde on osa Espoon kaupungin, Skanskan ja Finnforestin yhteistä koerakennushanketta, jonka tavoitteena oli toteuttaa moderni kaupunkimainen pientaloalue. Projektissa on otettu erityisesti huomioon asukkaiden toiveet ja jokainen kohde on näin ollen uniikki. Friisilän Aurinkorinne on palkittu valtakunnallisella Puupalkinnolla, sillä kohde edustaa korkeatasoista puuarkkitehtuuria.

Sisääntulokerroksesta löytyy kaksi tilavaa makuuhuonetta, joiden väliin jää käytännöllinen eteistila. Eteistilan toisessa päädyssä ovat märkätilat: erillinen wc, kodinhoitohuone, kylpyhuone sekä sauna. Kodinhoitohuoneen kautta on kulku myös varastoihin, joten säilytystilaa löytyy runsaasti.

Portaiden päästä, toisesta kerroksesta avautuu upea, korkea ja avoin tila, joka kattaa valtavan olohuoneen sekä keittiön. Olohuoneen näyttävä ristikkoikkuna toimii katseenvangitsijana ja saa tilan kylpemään valossa. Vaikka tila on suuri ja avara, on se jaettu taitavasti eri toimintojen mukaan: parvekkeen puolella on tilaa seurusteluun ja oleskeluun, keittiön vieressä on ruokailutila ja portaiden sivulle jää reilusti tilaa esimerkiksi työpisteelle. Keittiöstä on myös käynti omalle aurinkoiselle, mutta suojaisalle terassille. Takapihan puolelta taloa löytyy vielä kaksi makuuhuonetta, joiden välistä on oma, erillinen sisäänkäynti. Lisäksi tässä kerroksessa on oma kylpyhuone.

Autokatoksessa on tilaa kahdelle autolle, lisäksi katoksen yhteydessä on varasto sekä monikäyttöinen työtila. Sijaintikin on mitä mainioin, sillä Friisilän koulu löytyy aivan vierestä ja urheiluharrastajia ilahduttaa golfkerhon ja kuplahallin läheisyys.

Myyntiä hoitaa:

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM