Myyty

Kahden kerroksen väkeä Laaksolahdessa!

Tämä jykevä, Arkkitehtitoimisto Pet Michaelin piirtämä talo löytyy Pitkäjärven kupeesta, vehreältä ja rauhalliselta omakotitaloalueelta. Pihaan saapuessa huomaa talon ylellisen koon; autotalliinkin mahtuu useampi menopeli. Julkisivun korkeat pilarit korostavat talon klassista tyyliä, johon erikokoiset ikkunat tuovat ripauksen leikkisyyttä.

Pääsisäänkäynnistä saavutaan kerrosten väliselle tasanteelle; muutamaa askelmaa alempaa löytyy ensimmäinen kerros ja portaat ylös toinen.

Toisen kerroksen keskellä on suuri eteisaula, jonka liukuovikaapistoon uppoaa kätevästi koko perheen ulkovaatteet. Eteisestä on käynti kolmeen erikokoiseen makuuhuoneeseen, vaatehuoneeseen sekä kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneen vieressä on myös erillinen wc. Toiselta puolelta eteistä avautuu valtava olohuone- ruokailu- ja keittiötila. Olohuoneen ja ruokailutilan sekä portaiden välisissä seinissä on suuret kaariaukot, jotka tekevät tiloista samalla avoimet, mutta intiimit. Keittiön keskellä on suuri saareke, jonka ympärillä kelpaa laittaa ruokaa useammankin hengen voimin. Keittiön viereen mahtuu myös iso ruokapöytä. Valtavassa olohuoneessa on tilaa kaksion verran, joten sisustusmahdollisuuksia on lähes rajattomasti. Kesäisin tila laajenee luontevasti ulos parvekkeelle.

Ensimmäisestä kerroksesta löytyy kaksi makuuhuonetta vaatehuoneineen, ala-aula erillisellä sisäänkäynnillä, sekä autotalli. Tässä kerroksessa on myös oma, erillisenä asuntona toimiva tila, joka koostuu takkahuoneesta, keittiöstä, kylpyhuoneesta ja saunasta. Keittiössä on tilaa ja liitännät pesutornille ja kylpyhuoneessa kolme suihkua. Lasipariovien takaa löytyy makuuhuone, jonka vaatehuoneessa on mukavasti säilytystilaa. Takkahuoneesta on myös käynti omalle suojaisalle terassille.

Kyseessä on asunto-osakeyhtiö, joten varainsiirtoveroa maksat vain 2% kauppahinnasta.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Myyntiä hoitaa:

JAAKKO HAAPAMÄKI | LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
040 9522 162 | jaakko@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
WWW.HAAPAMAKIKATAS.COM