Lilla Strand

KUN SEN OIKEIN
OIVALTAA

Lilla Strand on uusi tapa asua ja elää. Se on sustainable premium -henkistä pientaloasumista, jossa yhdistyvät laatu, ajattomuus, yksityiskohdat, luonto, design ja yhteisöllisyys.

Lilla Strand on vastaus sinulle, joka haet laadukkaista yksityiskohdista syntyvää kokonaisuutta. Kokonaisuutta, joka on suurempi kuin osiensa summa. Ja joka antaa enemmän kuin ottaa.

Maalämmöllä lämpiävä oma talo palvelujen äärellä, suojaisa piha-alue ja edulliset asumiskustannukset.

LAATUA JA MUKAVUUTTA ASUMISEEN
JA ELÄMÄÄN

Jokaisen Lilla Strand -villan parvekkeella on suomalainen, muotoilupalkintoja voittanut Drop-ulkoporeallas, joka on kytketty maalämpöön. Keittiöissä ja makuuhuoneissa on puusepän käsityönä tekemät kotimaiset design-kaapistot. Timberwisen laatuparkettien alla asumismukavuutta ja energiatehokkuutta lisää vesikiertoinen lattialämmitys. Jokainen koti on varustettu sähköauton latauspistokkeella, ja taloista kolmessa on oma kahden auton autotalli.

Kaikki yhdeksän erillistaloa nauttivat omasta rauhasta. Yhteisen helppohoitoisen alueen lisäksi jokaisella talolla on oma terassi sekä oma piha-alue yksityiseen käyttöön.

As Oy Lilla Strand Gumböle on nyt ennakkomarkkinoinnissa. Uuteen hurmaavaan Lilla Strand -villaan pääsee muuttamaan kesällä 2023. Tutustu ja varaa omasi!

Länsi-Espoon Gumböle tunnetaan rauhallisena ja luonnonläheisenä asuinalueena, jossa pienet metsät ja kauniit kodit muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden. Gumböle on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Kaikki palvelut löytyvät läheltä, kuten myös kaunis luonto, Gumbölenjoki, ratsastustallit ja golf-kentät. Iltakävely Gumbölen kartanon jokimaisemassa rauhoittaa mukavasti mielen.

Koulut ja päiväkodit sijaitsevat lähellä, ja Espoon keskus kaikkine palveluineen on vain muutaman kilometrin päässä. Espoon keskuksesta puolestaan kulkee näppärästi puolessa tunnissa junalla Helsingin keskustaan. Kulkuyhteydet ovat hyvät: alue sijaitsee lähellä Turuntietä ja Kehä III:sta.

    Varaa ilmainen arviokäynti