Siirry sisältöön

Kerrostalo 5-6h+kt+s (YJ mukaan 6h+kt+s)

Ylästöntie 16, Kartanonkoski, Vantaa

Hinta
519 000 €

Koko
144 m²

Vuosi
2010

Upea kaksikerroksinen kerrostalohuoneisto Kartanonkosken alueella. Vastaavia kokonaisuuksia on harvoin tarjolla pääkaupunkiseudulla.

Tämä koti on ihanan ilmava ja valoisa. Sijainti ylimmässä kerroksessa ja sisäpihalle suunnatut ikkunat tekevät asunnosta hiljaisen ja rauhallisen. Koko huoneiston levyiseltä parvekkeelta avautuu avarat näkymät kauas ja kesäisin parveke on koko päivän aurinkoinen.

Keittiö on uusittu vuosi sitten laadukkain materiaalein ja sen kunto on erinomainen. Kodinkoneet on integroitu, keittiön sävymaailma on hienostuneen harmaa mustilla yksityiskohdilla. Laskutilaa on runsaasti ja tasot ovat kulutusta kestävät. Saareke yhdistää yhtenäistä suurta tilaa olevan keittiön ja ruokailutilan avaraksi kokonaisuudeksi.

Huoneistossa on päämakuuhuoneen yhteydessä oma kylpyhuone ja muut kolme makuuhuonetta ovat erityisen tilavia. Asunnossa on runsaasti säilytystilaa yläkerran vaatehuoneessa.

Huoneistoon on asennettu ilmalämpöpumppu kahdella sisäyksiköllä, jolloin asunnon lämpötila on kesälläkin miellyttävän viileä.

Omalla tontilla oleva taloyhtiö on hyvin hoidettu ja vuosittain tehdään suunnitelmallisesti huolto- ja ylläpitotöitä. Sijainti on erinomainen lähellä lentokenttää. Suomenkielinen päiväkoti on naapurissa, alueelta löytyy myös englanninkielinen päiväkoti Y.E.S ja Vantaan kansainvälinen koulu.

Alueella on erinomaiset palvelut, kuten kauppakeskus Jumbo ja viihdekeskus Flamingo. Tammiston monet erikoismyymälät, outletit, kirjasto, terveys- ja liikuntapalveluja ovat lyhyen matkan säteellä. Lähin kauppa on vastikään avattu Alepa, joka on avoinna 24h.

Myydään erillisillä osakkeilla autohallipaikka hintaan 22 000 € taloyhtiön omasta maanalaisesta parkkihallista. Näin lumisena talvena tämä on ripaus arjen luksusta.

Kohdenumero 20763816
Sijainti Ylästöntie 16, 01510 Vantaa
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 5-6h+kt+s (YJ mukaan 6h+kt+s)
Huoneita 5 h
Hallintamuoto Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi Kerrostalo (osake)
Asuintilojen pinta-ala 144 m²
Kerros 5-6/6
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Kohteen kunto Hyvä
Energialuokka D2007.
Rakennusvuosi 2010
Käyttöönottovuosi 2010

Velaton hinta 519 000 €
Myyntihinta 519 000 €
Velkaosuus -
Vuokrattu Ei
Vastikkeet
Huoneiston yhtiövastike yht 576 € / kk
Hoitovastike 576 € / kk

Vesimaksu 24 € / kk henkilöluvun mukaan
Muut maksut Hoitovastike autohalli 4 € / autop.m2/kk Hoitovastike autopaikka 4 € / autop.m2/kk Moottoripyöräpaikka 33 € / kk Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Lämmitys vesikeskuslämmitys
Lämmitysmuodot
  • kaukolämpö
  • muu
Oma sauna Kyllä
Hissi Taloyhtiössä on hissi
Parveke Kyllä
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Tehdyt remontit 2021 Keittiöremontti Huoneistoon on asennettu ilmalämpöpumppu kahdella sisäyksiköllä. 6 kerroksen osakkaan muutostyö lisärakentaminen valmistunut 02/2018.
Luovutusrajoitukset Yhtiöllä lunastuslauseke koskien autohalli- ja autopaikkoja sekä varastoja, mikäli kaupan yhteydessä ei osteta myös asunto-osaketta.
Auton säilytys Autopihapaikat 42 kpl ja autohallipaikat 45 kpl (paitsi vieraspaikat) ovat osakkeina. Moottoripyöräpaikat 8 kpl vuokrattavana.

Katto
Kate tiilikate
Rakennusmateriaalit
Käytetyt rakennusmateriaalit
  • betoni
Keittiö
Keittiön varustelu Keittiössä integroidut kodinkoneet; jääkaappipakastin, liesitaso, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone. Lattia laminaattia, seinät maalattu.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus Asunnossa on kaksi kylpyhuonetta ensimmäisessä kerroksessa. Toinen kylpyhuone on saunan yhteydessä. Varusteet: suihku, wc-istuin, bidee-suihku, allas, allaskaappi, peilikaappi, pesukonevaraus, pyyhekuivain. Seinät ja lattiat laattaa. Toinen kylpyhuone on päämakuuhuoneen yhteydessä. Varusteet: suihku, suihkuseinä, allas, allaskaappi, bidee-suihku, wc, peilikaappi. Seinät ja lattiat laattaa.
Sauna
Saunan kuvaus Saunassa sähkökiuas, lauteet puuta, seinät paneelia, lattia laattaa.
Makuuhuone
Makuuhuoneen kuvaus Makuuhuoneiden lattia on laminaattia ja seinät maalattu. Osassa huoneista on tehostetapetti.
4
Parveke
Parveke
  • ulostyönnetty
WC-tilat
WC-tilojen kuvaus Yläkerrassa erillinen wc. Varustus: wc-istuin, bidee-suihku, allas. Seinät ja lattiat laattaa.

Koko 7 212 m²
Omistus Oma
Kaavoitustilanne
  • Asemakaava
Kaavoitustiedot Tiedustelut Vantaan kaupunki, www.vantaa.fi

Nimi Asunto Oy Vantaan Musketööri
Isännöitsijän tiedot Walttari, Miia Paul, miia@walttari.fi
Huolto Kotikatu Kartanokoski
Tehdyt remontit 2016 Pihan perusparannus 2016 Kylpyhuoneiden kuntokartoitus 2017-2021 SRV:n suorittamia 10-vuotisvastuisiin kuuluvia korjauksia 2018 IV-kanavien puhdistus, säätö ja laitehuolto 2018 Parvekelasien huoltoa ja korjausta 2019 Viemärilinjojen ja salaojien huuhtelu ja kuvaus 2020 Yleisten tilojen palovaroitinten tarkastus 2021 Julkisivujen elementtisaumojen tarkastus 2021 P-alueen aidan, IV-poistokanavan, pihaterassin ja pergolan huoltomaalaukset 2021 Pihakalusteiden ja hiekkalaatikon uusiminen, turvahiekan lisäys 2021 VSS-tilojen tiiveyskokeet ja materiaalitäydennykset/uusimiset 2022 Lämmönvaihtimen uusiminen 2022 Liikennepeilin asentaminen parkkipaikalle 2022 Sadevesien kattokourujen ja syöksyjen uusiminen A ja B rapun sisäpihan puolelle 2022 A ja B rapun terassikaivojen sulanapitokaapeleiden tarkistus ja uusiminen 2022 Märkätilojen kuntokartoitus. Sadevesien kattokourujen ja syöksyjen uusiminen A ja B rapun sisäpihan puolelle A ja B rapun terassikaivojen sulanapitokaapeleiden tarkistus ja uusiminen Porraskäytävien seinäpintojen tarkistus ja tarvittaessa paikallinen huoltomaalaus Yleisten tilojen palovaroitinten tarkastus Autohallin paloturvallisuustarkastus SRV:n 10-vuotisvastuisiin kuuluvia asuntojen välisten patteriputkien läpivientien tiivistyksiä
Tulevat remontit Kunnossapitotarve seuraavien viiden vuoden aikana: 2022 Porraskäytävien seinäpintojen tarkistus ja tarvittaessa paikallinen huoltomaalaus 2022 Yleisten tilojen palovaroitinten tarkastus (tehty) 2022 Autohallin paloturvallisuustarkastus (tehty) 2023 Lintusuojaverkkojen asennus koko kiinteistöön 2023 Parvekelasitusten määräaikaishuolto 2023 Parveke- ja seinärakenteiden välisten saumojen tarkistus 2023 Räystäslautojen ja vesikaton otsalautojen kunnon tarkastus 2023 Huoneistokohtaisten vesimittareiden vaihto 2023 Leikkihiekan vaihto, turvahiekan lisäys 2024 Räystäslautojen ja vesikaton otsalautojen maalaukset/uusimiset tarpeen mukaan 2024 Viemärilinjojen ja salaojien painehuuhtelu ja kuvaus 2024 Yleisten tilojen palovaroitinten tarkastus 2025 Elementtisaumojen tarkistus ja tarvittaessa paikkaukset 2025 Leikkihiekan vaihto, turvahiekan lisäys 2025 Märkätilojen kuntokartoitus (laaja) 2026 IV-kanavien puhdistus ja ilmamäärien tasapainotus 2026 Yleisten tilojen palovaroitinten tarkastus 2026 D-rapun edessäkulkevan viemäriputken kunnon tarkistus 2027 Katon kuntotarkastus Vuosittain toistuva kunnossapito/huoltokohteet Kevät ja syksy Huoneistokohtaisten IV-koneiden huolto-ohje 2x vuodessa Joka 2. vuosi D-rapun edessä kulkevan sadevesiviemärin huuhtelu ja kuvaus Joka 2. vuosi Yleisten tilojen palovaroitinten tarkistus
Huoneistojen lukumäärä 88
Taloyhtiössä muuta Ulkoiluvälinevarastot, väestönsuoja, talovarasto, kaapeli-tv, kiinteistöllä taloyhtiölaajakaista Elisa/Saunalahti 10/1M, huoneistokohtainen ilmanvaihto Asuinhuoneistoon välittömästi liittyvän terassin tai parvekkeen hoitovastuu kuuluu ko. asuinhuoneistolle. Yhtiössä on meneillään 10-vuotisvastuuselvittely perustajaosakkaan kanssa mm. parvekkeiden vesivuodoista ja viemäriyhteyksien tiiviydestä. 27.4.2015 yhtiökokous päätti myöntää periaateluvan osakkaan asentamalle ilmalämpöpumpulle parvekkeille/terasseille. Taloyhtiö laatii sopimuksen osakkaan ja yhtiön välillä, josta vastuukysymykset osakkaan ja yhtiön välillä selviää. llmalämpöpumpun asentamisesta tulee aina tehdä ensin muutostyöilmoitus. Rakennusaikaisen lainan lyhennys on alkanut 2014.

Esittelyaika 18.02. 15:15 - 16:00
Esittelijä Katas Lauri
p. 0409522145
Sähköposti laurikatas@bo.fi
yleisesittely

Nimi Haapamäki Jaakko
Sähköposti jaakko@bo.fi
Puhelin 040 9522 162
Yrityksen nimi Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy
Toimiston nimi Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy

Yrityksen nimi Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy
Toimiston nimi Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy
Osoite Piispanportti 11, Espoo
Toimiston puhelin 0409522162
Toimiston sähköposti jaakko@bo.fi
Takaisin kohdelistaan