Siirry sisältöön

Rivitalo 5-6h+k+kph+s+vh

Keijuniityntie 2, Pohjois-Tapiola, Tapiola, Espoo

Hinta
625 000 €

Koko
120,50 m² / 125,50 m²

Vuosi
1965

Valoisa viiden makuuhuoneen rivitaloasunto Pohjois-Tapiolassa hyvin hoidetussa rivitaloyhtiössä, jossa suuret remontit on tehty.

Asunto sijaitsee päättyvän tien varrella rauhallisella ja vehreällä tontilla aivan Tapiolan asukaspuiston naapurissa. Alakerrassa on avara olohuone, jonka suurista ikkunoista avautuu näkymät suojaisalle eteläpihalle ja terassille. Lisäksi löytyy erillinen wc ja tilava eteinen, johon ulkovarasto on yhdistetty ja muutettu lämpimäksi säilytystilaksi. Keittiössä on mukavasti säilytys- ja tasotilaa, kaikki tarvittava löytyy.

Asuntoon yhtiöjärjestyksen mukaisesti kuuluva rakennusoikeus on käytetty ja olohuoneen jatkoksi on rakennettu lisäosa, jonka kunnossapitovastuu on taloyhtiöllä. Vaikka remontteja on tehty vuosien saatossa niin paljon alkuperäistä on säilytetty, mm. kierreportaiden askelmat ja käsijohteet, jotka ovat upea elementti talon valmistumisvuosikymmeneltä. Ylhäällä on neljä makuuhuonetta sekä kylpyhuone ja sauna. Yläkerran katto on viisto ja huonekorkeus korkeimmillaan jopa 3,15m. Tilaa onkin hyödynnetty korkeilla kaapistoilla ja tarvittaessa etupihan puolen huoneisiin mahtuu jopa parvi.

Myytävälle asunnolle kuuluu autotalli, sekä lämmin huoneistokohtainen häkkivarasto. Taloyhtiötä on hoidettu asianmukaisesti ja isot remontit tehty 2000-luvulla: linjasaneeraus, julkisivut, vesikatto sekä ikkunat ja terassien ovet. Viimeisimpänä on tänä vuonna valmistunut salaojaremontti eikä isoja remontteja ole tiedossa lähivuosina. Taloyhtiön isolla omalla tontilla on suojaisa leikkipaikka trampoliineineen. Taloyhtiö saa osinkotuottoja Tapiolan Lämmön osakkeista. Yhtiöllä on autopaikkoja, joten autotallin lisäksi on mahdollisuus myös toiseen autopaikkaan.

Tämän kodin ehdoton valtti on muiden ominaisuuksien lisäksi sen uskomattoman loistava sijainti. Aivan vierestä löytyy Tapiolan asukaspuisto, 24/7 palveleva S-Market, useita kouluja ja päiväkoti tien toisella puolella sekä ulkoilualueet, hiihtoladut jne. Tapiolan loistavat palvelut eivät juuri esittelyitä kaipaa. Julkinen liikenne toimii erinomaisesti ja kehää pitkin hurautat nopeasti suuntaan kuin suuntaan.
Varaa esittelyaika ja ota yhteyttä allekirjoittaneeseen!

Jaakko Haapamäki | LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja | 040 9522 162 | jaakko@bo.fi

Service also in English

https://bo.fi/henkilo/jaakko-haapamaki/

IG: @jaakko.haapamaki

Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille sitoumuksetta. Kerron samalla lisää tämän hetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja Bo:n loistavasta välityskonseptista. Autan mielelläni!

Kohdenumero 21179980
Sijainti Keijuniityntie 2, 02130 Espoo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 5-6h+k+kph+s+vh
Huoneita 5 h
Hallintamuoto Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi Rivitalo (osake)
Asuintilojen pinta-ala 120,50 m²
Pinta-alojen lisätiedot n. 5m2 lämmin varastotila asunnon yhteydessä
Kerros 1-2/2
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Kohteen kunto Hyvä
Energialuokka D2018.
Rakennusvuosi 1965
Käyttöönottovuosi 1965

Velaton hinta 625 000 €
Myyntihinta 625 000 €
Velkaosuus -
Vuokrattu Ei
Vastikkeet
Huoneiston yhtiövastike yht 542,25 € / kk
Hoitovastike 542,25 € / kk

Muut maksut Autotalli sisältyy vastikkeeseen. Lisäautopaikka 26,00 €/kk. Yhtiökokous 8.6.2023 valtuutti hallituksen taloudellisen tilanteen niin edellyttäessä perimään tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden suuruisen hoitovastikkeen verran. Ylimääräinen yhtiökokous 17.5.2023 päätti toteuttaa suunnitellun salaojaurakan kesän 2023 aikana ja valtuutti hallituksen päättämään parhaimmaksi katsomansa urakoitsija ja valvoja saatujen tarjousten perusteella sekä allekirjoittamaan sopimus urakoitsijan ja valvojan kanssa. Yhtiökokous valtuutti hallituksen nostamaan enintään 300.000,00 euron laina (laina-aika 15 vuotta) salaojaurakan ja muiden suunniteltujen korjausten rahoittamiseksi (lämmönsiirtimen uusiminen ja huoneiston A6 lisärakennuksen korjaaminen), kilpailuttaa rahoituslaitokset, hakea ja luovuttaa tarpeen mukaan lainan vakuudeksi luoton antajan vaatima määrä sekä määrittää pääomavastikkeen määrä ja sen keräämisen aloitusajankohta. Yhtiökokous 14.5.2024 päätti huoneistojen A2, A5 ja C17 lisäosien ulkokorjauksista, piha-aitojen ja muiden puuosien korjauksista/maalauksista sekä niiden rahoituksesta. Lisäksi päätetään korjausten rahoittamisesta ja valtuutetaan hallitus päättämään urakoitsijoista ja valvojista sekä allekirjoittamaan sopimukset niiden kanssa. Korjausten kustannukset (arviolta 30.000 €) maksetaan voimassa olevalta limiittitililtä, mikä muutetaan kokonaisuudessaan lainaksi korjausten valmistuttua. Limiittitililtä (limiitti 300.000 €) on jo maksettu salaojaurakan, huoneiston A6 lisäosan korjauksen ja lämmönsiirtimen uusimisen kustannukset. Mikäli koko lainamäärä käytetään, huoneiston osuus siitä on n. 13 411,24 euroa. Ostaja ottaa huoneistolle tulevan lainaosuuden vastattavakseen ja lopullinen summa €/m2 selviää vasta, kun remontti ja taloudellinen loppuselvitys tehty sekä huoneistokohtaiset osuudet jaettu.

Lämmitysmuodot
  • kaukolämpö
Oma sauna Kyllä
Tehdyt remontit Keittiöremontti, pintaremontti ja terassin uusiminen 2015
Auton säilytys Autopaikkoja yhteensä 32 kpl, joista 8 avopaikkaa yhtiön hallinnassa ja 24 tallipaikkaa osakashallinnassa.

Materiaalit
Lattiamateriaali Eteisessä seinät maalattu, lattia on laattaa. Lämmin varasto asunnon yhteydessä: seinät maalattu, lattia muovimatto. Häkkikellari betoniseinät ja betonilattia.
Katto
Kate Pelti-Mineriitti
Rakennusmateriaalit
Muut rakennusmateriaalit Betoni/puu
Keittiö
Keittiön varustelu Vuonna 2015 remontoitu Puustellin keittiö, täyspuisilla ovilla ja kvartsitasoilla. Festivo jääkaappi-pakastinyhdistelmä, liesituuletin, astianpesukone, mikroaaltouuni, induktioliesi. Seinät maalattu, lattia valkovahattua saarniparkettia.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus Wc, suihku, allas, allaskaapisto, lattialämmitys. Lattia ja seinät laatoitettu. Kylpyhuone remontoitu putkiremontin yhteydessä.
Sauna
Saunan kuvaus Sähkökiuas, lattia laattaa ja seinät paneloitu. Sauna rakennettu putkiremontin yhteydessä.
Makuuhuone
Makuuhuoneen kuvaus Lattia valkovahattua saarniparkettia.
WC-tilat
WC-tilojen kuvaus Wc, peilikaappi, allas ja allaskaapisto. Lattia laatoitettu, seinät paneloitu.

Koko 10 347 m²
Omistus Oma
Kaavoitustilanne
  • Asemakaava
Kaavoitustiedot Espoon kaupunki, www.espoo.fi.

Nimi Asunto-osakeyhtiö Nurmirinne
Isännöitsijän tiedot Ilpo Valkola, Tapiolan Lämpö Oy
Huolto Tapiolan Lämpö Oy
Tehdyt remontit 2023 C- talon etelä- ja itäpuolen salaojien sekä D-talon länsipään salaojien uusiminen Lisärakennusten kuntotarkastukset (puupintojen korjaus ja maalaus) Lämmönsiirtimen uusiminen Huoneiston A6 lisäosan korjaus 2021 Lämmönjakojärjestelmän paine-astian ja kiertovesipumpun uusiminen Salaojien korjauksia Vaahteroiden istutus poistettujen tilalle Alustava maalämpöselvitys 2020 Huonokuntoisten vaahteroiden poistaminen Salaojien korjaussuunnitelu ja kuntotutkimus 2019 Lämmönjakojärjestelmän tarkastus 2018 Sähköjärjestelmän tarkastus 2017 Autotallien saneeraus 2. vaihe (maalaustyöt) Vesikattojen ylimaalaus tai pinnoittaminen Pihatöitä ja istutuksia Pihavalaistuksen uusiminen 2016 Autotallien saneeraus 1. vaihe 2013 Julkisivukorjaus sekä ikkunoiden ja terassiovien uusiminen Alapohja- ja pihatöitä Osakkaiden lisärakentaminen Huoneiston A1 laajennus (lisärakentaminen) 2009-2010 Vesikattojen uusiminen 2009 Huoneistojen C19 ja D26 laajennukset (lisärakentaminen) 2007 Linjasaneeraus 2003 Jätehuoneen rakentaminen 2002 D-talon eteläsivun salaoja 1998 Lämmitysjärjestelmän saneeraus
Tulevat remontit HALLITUKSEN KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS 2024 2024 Lisärakennusten korjaukset (puupintojen korjaus ja maalaus) Puupintojen maalaus (aidat, varastot, autotallien päädyt) Autojen sähkölatauksen infran selvitys Kurtturuusujen uudelleen leikkaaminen Pihasuunnittelun jatkaminen 2025 - Pihaparannusten toteuttaminen (istutukset ja muut piha-asiat) Huoneistojen pääovien korjaussuunnittelu Huoneistojen pääovien kunnostus Maalämmön uudelleen arviointi
Taloyhtiön autopaikat
  • Autokatospaikkoja: 24
  • Piha-autopaikkoja: 8
Huoneistojen lukumäärä 26
Taloyhtiössä muuta Painovoimainen ilmanvaihtojärjestelmä, kaapeli-TV, yhteinen pyörävarasto. Yhtiöjärjestyksen mukaan laajennusosan rakennusoikeutta 18 k-m2, huoneistoissa 1, 2, 5, 6, 17, 19 ja 26 laajennusosa tehty.

Esittelyaika 02.06. 12:00 - 12:30
Esittelijä Haapamäki Jaakko
p. 040 9522 162
Sähköposti jaakko@bo.fi
ensiesittely

Nimi Haapamäki Jaakko
Sähköposti jaakko@bo.fi
Puhelin 040 9522 162
Yrityksen nimi Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy
Toimiston nimi Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy

Yrityksen nimi Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy
Toimiston nimi Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy
Osoite Piispanportti 11, Espoo
Toimiston puhelin 0409522162
Toimiston sähköposti jaakko@bo.fi
Takaisin kohdelistaan