Siirry sisältöön

Kerrostalo 4h+k+s

Ruutikellarinkuja 8, Mäkkylä, Espoo

Hinta
284 500 €

Koko
99 m²

Vuosi
1982

Ylimmän kerroksen tilava ja rauhallinen asunto Mäkkylässä.

Taloyhtiössä on energiansäästöhanke, jossa kaukolämmöstä siirrytään maalämpöön, alkuperäiset ikkunat, ulko- ja parvekeovet uusitaan ja koneellinen poistoilmanvaihto muutetaan poistoilmalämpöpumppuun. Entistä edullisempia asumiskuluja on siis tiedossa jatkossa.

Kodin ehdoton vahvuus on toimiva pohjaratkaisu, joka tarjoa tilaa ja valoa. Kolme makuuhuonetta on omassa rauhassaan kodin toisella puolella. Käytävän päässä on vaatehuone ja pikkuvessa. Toisella puolella asuntoa sijaitsee oleskelutilat eli valoisa olohuone, ruokailutila ja keittiö. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Ylimmässä kerroksessa ollaan omassa rauhassa ja näkymät ovat laakeat ja uljaat puiden ja kattojen tasolla. Kylpyhuone on hiljattain uusittu ja hyvin siistissä kunnossa. Kylpyhuoneen yhteydessä on iso sauna ja pyykkihuollolle tilaa.

Alueen liikenneyhteydet ovat erinomaiset joka puolelle pääkaupunkiseutua niin omalla autolla kuin julkisillakin. Kauppakeskus Sellon kattavat palvelut ovat reilun kilometrin päässä ja ulkoilumaastotkin ovat hyvät

Tervetuloa tutustumaan!

Katso kaikki valokuvat ja lisätiedot:
https://haapamakikatas.fi/kohde/4hks-espoo-ruutikellarinkuja-8-2/

TÄMÄN KOHTEEN MYY

Jaakko Haapamäki | LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja | 040 9522 162 | jaakko@bo.fi

Service also in English

http://www.facebook.com/haapamakikatas
IG: @haapamakikatas

Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille sitoumuksetta. Kerron samalla lisää tämän hetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja Bo:n loistavasta välityskonseptista. Autan mielelläni!

Kohdenumero 20886402
Sijainti Ruutikellarinkuja 8, 02650 Espoo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 4h+k+s
Huoneita 4 h
Hallintamuoto Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi Kerrostalo (osake)
Asuintilojen pinta-ala 99 m²
Kerros 3/3
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Kohteen kunto Hyvä
Energialuokka F2013.
Rakennusvuosi 1982
Käyttöönottovuosi 1982

Velaton hinta 284 500 €
Myyntihinta 283 081,85 €
Velkaosuus 1 418,15 €
Vuokrattu Ei
Vastikkeet
Huoneiston yhtiövastike yht 498,47 € / kk
Rahoitusvastike 33,17 € / kk
Hoitovastike 465,30 € / kk

Saunamaksu 8,40 € / kk
Vesimaksu 20 € / kk henkilöluvun mukaan
Muut maksut Autopaikkavuokra 25 €/kpl/kk Autopistokepaikka 10 €/kpl/kk

Lämmitysmuodot
  • kaukolämpö
Oma sauna Kyllä
Parveke Kyllä
Tehdyt remontit 2021 Nanopinnoitus kylpyhuoneen laatoille ja saumoille 2015 Kylpyhuoneremontti
Auton säilytys Käytetyn rakennusoikeuden mukainen autopaikkavelvoite 27 kpl, joista toteutettu 27 kpl.

Säilytystilojen kuvaus Vaatehuone, verkkokellari ja kylmäkellari.
Katto
Kate Huopakate
Rakennusmateriaalit
Käytetyt rakennusmateriaalit
  • betoni
Keittiö
Keittiön varustelu Keittiössä jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone. Lattia parkettia, seinät kaakelia ja maalattu. Työtasot puuta.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus Siistikuntoinen kylpyhuone, jossa suihku, suihkuseinä, allas, allaskaappi, pesukoneliitäntä, peilikaappi, kylpyhuonekaapistot ja pöytätaso, lattialämmitys ja vesikiertoinen pyyhekuivain. Seinät ja lattia laattaa.
Sauna
Saunan kuvaus Tilava sauna, jossa sähkökiuas. Seinät ja lauteet puuta, lattia laattaa.
Makuuhuone
Makuuhuoneen kuvaus Lattiat laminaattia, seinät tapettia ja maalattu.
3
Parveke
Parveke
  • lasitettu
WC-tilat
WC-tilojen kuvaus Wc, jossa peilikaappi, allas, allaskaappi, bidee. Seinät maalattu ja lattiat laattaa.

Koko 3 301 m²
Omistus Oma
Kaavoitustilanne
  • Asemakaava
Kaavoitustiedot Espoon kaupunki, www.espoo.fi

Nimi Asunto Oy Rajapuu
Isännöitsijän tiedot Retta Services Oy, Retta Isännöinti, tiina.ruotsalainen@retta.fi, p. 0102284000
Huolto Kotikatu Oy, Pohjois-Leppävaara
Tehdyt remontit 2021 Selvitys energiaremontin kannattavuudesta (maalämpö, poistoilman lämmöntalteenotto, ikkunoiden vaihto + muut toimenpiteet). Märkätilakartoitus. Salaojien sekä jätevesi- ja sadevesi-pohjaviemärien huuhtelu. Vesikaton pellitysten kunnostus, saumojen ja liittymäkohtien tiivistys 2020 Julkisivun pesu. Taloyhtiön kuntoselvitys. Putkiston kuntotutkimus. Kaukolämpökeskuksen tarkistus 2019 Taloyhtiön saunan ja suihkutilan kunnostus. Kellarin kylmälaitteiston uusinta 2018 Katon kuntotutkimus. IV-kanavien ilmamäärien säätö 2016 Pysäköintialueen asfaltointi. Vesikalusteiden ja parvekkeiden kuntotutkimus 2014 Energiatodistuksen ja pelastussuunnitelman laatiminen 2013 yhtiön tavaroille häkkivarasto väestönsuojaan, D-portaassa sijaitseva varasto muutettu lastenvaunuvarastoksi, ulko-ovien huoltomaalaus, pihan puolen valaisimien uusinta, syksyllä iv-kanavien nuohous ja ilmamäärien säätö. Porraskäytävän maalaus ja lukituksen uusiminen 2012 antennivahvistimen korjausta ja uuden VHF-antennin asennus, vaihdettu lämmönvaihdin 2010 Pohj.puolen ikkunoiden vesipeltien asennus ja porrashuoneiden lippojen kunnostus, 2009 Ikkunoiden kunnostus ja sokkelien maalaus, julkisivun tiilikorjaukset, 2008 Ilmanvaihtokanavien nuohous, 2007 Salaojien painehuuhtelu ja sadevesikaivon puhdistus, viemäreiden pystylinjojen painehuuhtelu, 2006 Kuntokartoitus, 2005 3:n lämpötolpan lisääminen, jätehuoneen valaistus, jätehuoneen uusiminen ja julkisivujen elementtisaumojen uusiminen, 2004 Antenniverkon kunnostus, digi-valmius, 2003 Vesikaton vesieristeiden uusiminen, 2000 Parvekekorjaus
Tulevat remontit Yhtiössä on käynnissä hanke, jonka lähtökohtana on energian säästö: - kaukolämmöstä siirtyminen maalämpöön - alkuperäisten ikkunoiden ja ulko- ja parvekeovien uusiminen - koneellisen poistoilmavaihdon muuttaminen poistoilmalämpöpumppuun Hallituksen kunnossapitotarveselvitys 2022-2026: 2022 Ikkunoiden uusiminen (toteutus 2022-2023) Parveke-/ terassiovien uusiminen (toteutus 2022-2023) Lämpöjohtoverkoston linjasulku- ja linjasäätöventtiilien sekä patteriventtiilien ja termostaattiosien uusiminen. Lämpöjohtoverkoston perussäätö. (toteutus 2022-2023) Käyttövesiverkoston linjasulku- ja linjasäätöventtiilien uusiminen (toteutus 2022-2023) Vesikaton pellitysten kunnostussaumojen ja liittymäkohtien tiivistys. Julkisivun kuntotutkimus. 2023 Sokkelin maalaus/pinnoitus, vesieristyksen tarkastus ja uusiminen, vierustan kitkeminen ja kiveäminen Koneellisen ilmanvaihdon nuohous. Huoneistoparvekkeiden kunnostus. 2024 Vesikaton huoltokunnostus 2025 Elementtisaumojen uusiminen Kiinteistönkuntoarvion ia PTS:n päivittäminen.
Huoneistojen lukumäärä 24
Taloyhtiössä
  • sauna
  • kuivaushuone
  • jäähdytetty kellari
  • urheiluvälinevarasto
  • väestönsuoja
Taloyhtiössä muuta Koneellinen poistoilmanvaihto. Varsinaisen yhtiökokouksen 7.6.2022 päätöksellä valtuutettiin hallitus perimään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta tai jättää perimättä tarpeen niin vaatiessa tai salliessa, aina vuoden 2023 varsinaiseen yhtiökokoukseen asti. Päätettiin yksimielisesti myöntää hallitukselle oikeudet määrittää pääomavastikkeet uudelleen, mikäli korkotaso tai kulut muuttuvat oleellisesti tai pääomavastike joudutaan määrittelemään laskennallisesti uudestaan Ylimääräinen yhtiökokous pidettiin 31.3.2021. Päätettiin yksimielisesti valtuuttaa hallitus ottamaan enintään 400 000 € laina energiahankkeen rahoittamiseksi. Laina-ajaksi päätettiin 20 vuotta. Yj 18§ Parvekelasitus osakkeenomistajan vastuulla Varsinaisen yhtiökokouksen 12.4.2016 päätös: vapaaehtoisia kylpyhuoneremontteja tuetaan vesieristystyön ja -materiaalien osalta maksimissaan 1000 eurolla. Vesieristyksen tarkistaa yhtiön puolesta joko Rettan tekninen isännöitsijä tai osakkaan valitsema valvoja. Kustannukset valvonnasta maksaa osakas kaikissa tapauksissa. Perusteena hallituksen esitykselle on se, että vesieristys on taloyhtiön vastuulla. Tuki voidaan myöntää samalle huoneistolle kerran 15 vuodessa. Tuen saannin perusteet: ilmoitus isännöitsijälle, joka pitää listaa remonttihalukkaista. Mikäli halukkaita on samanaikaisesti useita, määräytyy järjestys seuraavasti: 1) kylpyhuone on alkuperäisessä kunnossa 2) muut ilmoittautumisjärjestyksessä. Remontti on toteutettava puolen vuoden kuluessa ilmoituksesta.

Esittelyaika 26.02. 15:15 - 15:45
Esittelijä Haapamäki Jaakko
p. 040 9522 162
Sähköposti jaakko@bo.fi
yleisesittely

Nimi Haapamäki Jaakko
Sähköposti jaakko@bo.fi
Puhelin 040 9522 162
Yrityksen nimi Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy
Toimiston nimi Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy

Yrityksen nimi Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy
Toimiston nimi Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy
Osoite Piispanportti 11, Espoo
Toimiston puhelin 0409522162
Toimiston sähköposti jaakko@bo.fi
Takaisin kohdelistaan