Siirry sisältöön

Kerrostalo 4 h, k, s, p (yj:4h+kt+s)

Tietäjäntie 10, Tapiola, Espoo

Hinta
547 000 €

Koko
87,50 m²

Vuosi
2016

Kaunis ja valoisa, kolmen makuuhuoneen koti Tapiolan palveluiden läheisyydessä.

Tämän kodin vaaleus ja valoisuus ihastuttaa. Asuntoon valitut ajattomat materiaalit ovat tyylikkäät ja käytännölliset. Pohjaratkaisu on selkeä ja tilava lasitettu parveke on mukava sisustaa sesongin mukaan. Keittiö on asunnon keskiössä ja yhdistyy linjakkaasti ruokailutilan kautta olohuoneeseen yhdeksi tilaksi. Tänne on mukava kokoontua viettämään aikaa perheen kesken. Mustat, tyylikkäät kivitasot tuovat särmää muuten valkoiseen ja integroiduilla kodinkoneilla varustettuun keittiöön. Kylpyhuoneessa on kaikki tarvittava ja oma sauna tarjoaa makoisat löylyt. Erillinen wc sujuvoittaa arkea.

Auton voit ajaa lämpimään autohalliin ja nouset sieltä helposti hissillä tai portaita pitkin suoraan kotiovellesi. Autohalliosake myydään erikseen.

Vuonna 2016 valmistunut Asunto Oy Espoon Taitaja on SRV:n rakentama ja seisoo omalla tontillaan rauhallisella, mutta keskeisellä sijainnilla palveluiden lähellä. Lyhyen kävelymatkan päässä on useita kouluja, mm. uusi Pohjois-Tapiolan ja Aarnivalkean koulut. Lähikauppana toimii S-Market, joka palvelee asiakkaitaan vuorokauden ympäri.

Sijainti on muutenkin loistava julkisen liikenteen kannalta. Metrolle ja Raide-Jokerin Maarin pysäkille on lyhyt kävelymatka.

Tarjolla on huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin.

Kaikki valokuvat: http://bit.ly/3QMEWMy

Tule tutustumaan!
TÄMÄN KOHTEEN MYY

Jaakko Haapamäki | LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja | 040 9522 162 | jaakko@bo.fi
Service also in English

www.facebook.com/haapamakikatas
IG: @haapamakikatas

Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille sitoumuksetta. Kerron samalla lisää tämän hetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja Bo:n loistavasta välityskonseptista. Autan mielelläni.

Kohdenumero 20631757
Sijainti Tietäjäntie 10, 02130 Espoo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 4 h, k, s, p (yj:4h+kt+s)
Huoneita 4 h
Hallintamuoto Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi Kerrostalo (osake)
Asuintilojen pinta-ala 87,50 m²
Kerros 1/5
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Kohteen kunto Hyvä
Energialuokka C2013.
Rakennusvuosi 2016
Käyttöönottovuosi 2016

Velaton hinta 547 000 €
Myyntihinta 547 000 €
Velkaosuus -
Vuokrattu Ei
Vastikkeet
Huoneiston yhtiövastike yht 297,50 € / kk
Hoitovastike 297,50 € / kk

Saunamaksu 20 € / kk
Vesimaksu 20 € / kk henkilöluvun mukaan
Muut maksut Vesimaksu on ennakkomaksu. Huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden haltijan vaihtuessa, tulee ostajan ja/tai myyjän huolehtia vesimittareiden luennasta kustannuksellaan ja ilmoittaa lukema isännöintiin laskutusta varten. Hallitukselle annettiin valtuutus periä tai olla perimättä +/- 2 kk ylimääräinen hoitovastike taloudellisen tilanteen niin vaatiessa tai salliessa. Korkotason noustessa myönnettiin hallitukselle valtuudet korottaa pääomavastiketta tarpeen mukaisesti. Pesutupa 10 euroa/kk Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Kotivakuutus omien sopimusehtojen mukaisesti. Varainsiirtovero 2 % velattomasta kauppahinnasta.

Lämmitys Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen tulo/poisto
Lämmitysmuodot
 • kaukolämpö
 • muu
Oma sauna Kyllä
Hissi Taloyhtiössä on hissi
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Luovutusrajoitukset 12 § Muutos-/lisätyöt Yhtiön asuinhuoneistojen tai osakashallinnassa olevien muiden tilojen rakentamisvaiheen aikaisiin rakennesuunnitelmiin kuulumattomien, joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos-/lisätyönä tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien tai asentamien tai asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Osakkeenomistajat ovat velvollisia sallimaan hallinnassaan olevissa tiloissa sellaiset toimenpiteet, jotka ovat tarpeellisia yhtiön kiinteistöjen ja rakennusten huollon, kunnossapidon ja muiden vastaavien toimenpiteiden suorittamiseksi. Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja tekemään hallinnassaan olevissa tiloissa ilman yhtiön hallituksen antamaa lupaa sellaisia korjaus-, kunnossapito- ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan tai rakennuttamaan niille sellaisia laitteita tai rakenteita, jotka vaikuttavat rakennusten julkisivuun esim. rakenteisiin tai väreihin tai muuhun ulkonäköön vaikuttaviin seikkoihin. 13 § Lunastus Jos autohallipaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy muulta kuin yhtiöltä tai yhtiön perustajaosakkaalta sellaiselle siirronsaajalle, joka ei ole yhtiön osakas, joka omistaa asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavan osakkeen, tai yhtiö itse, yhtiöllä ja osakkeenomistajilla on oikeus lunastaa osake
Auton säilytys Autopaikat osakkeina. 54 lämmityspisteellä varustettua autohallipaikkaa ja pihakannella 9 lämmityspisteellä varustettua paikkaa. Yhtiön hallinnassa on 2 kpl LE-paikkoja.

Katto
Kate Bitumikermi
Rakennusmateriaalit
Käytetyt rakennusmateriaalit
 • betoni
Keittiö
Keittiön varustelu Jääkaappi, pakastin, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kivitasot, keraaminen sähköliesi, leivinuuni, induktiokeittolevy Seinä: lasi
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus Suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, peilikaappi, lattialämmitys Lattia: laatta
Sauna
Saunan kuvaus Seinät: puupaneli Lattia: laatta
Kiuas
 • sähkökiuas
Makuuhuone
Makuuhuoneen kuvaus Kolme makuuhuonetta Seinät: kivi, maali Lattia: parketti
WC-tilat
WC-tilojen kuvaus Wc, peilikaappi, lattiakaivo, bidée-suihku Seinät: kaakeli Lattia: laatta

Koko 3 984 m²
Omistus Oma
Kaavoitustilanne
 • Asemakaava
Kaavoitustiedot Tiedustelut www.espoo.fi

Nimi Asunto Oy Espoon Taitaja
Isännöitsijän tiedot Realia Services Oy, Realia Isännöinti Pesola Kristian Ahventie 4 B 38, 02170 Espoo puh. 010 228 4000, kristian.pesola@realia.fi
Huolto Tapiolan Lämpö Oy
Tehdyt remontit Kyseessä uusi yhtiö, joten huomattavia muutostöitä ei ole tehty lukuun ottamatta tehtyjä vuositakuutarkastustöitä. 2020 taloyhtiön lukitus uusittu.
Tulevat remontit 2022-2026 Takuutarkastuksista seuranneet korjaukset on aloitettu vuonna 2018. Asuntojen osalta ne on saatu suurimmalta osin päätökseen. Kiinteistön yhteisten tilojen ja ulkopuolisten töiden osalta työ on alkanut ja edennyt pikkuhiljaa, mutta jatkunee ainakin vuoden 2022 syksyyn saakka. Sähköautojen latauksen mahdollistamiseen on syytä varautua tulevina vuosina.
Taloyhtiön autopaikat
 • Autopistokepaikkoja: 9
 • Autohallipaikkoja: 54
Huoneistojen lukumäärä 85
Taloyhtiössä
 • sauna
 • talopesula
 • kuivaushuone
 • urheiluvälinevarasto
 • väestönsuoja
 • kaapeli-tv
 • Huoneistokohtaiset varastot
 • lastenvaunuvarasto

Esittelyaika 12.03. 13:00 - 13:30
Esittelijä Haapamäki Jaakko
p. 040 9522 162
Sähköposti jaakko@bo.fi
yleisesittely

Nimi Haapamäki Jaakko
Sähköposti jaakko@bo.fi
Puhelin 040 9522 162
Yrityksen nimi Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy
Toimiston nimi Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy

Yrityksen nimi Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy
Toimiston nimi Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy
Osoite Piispanportti 11, Espoo
Toimiston puhelin 0409522162
Toimiston sähköposti jaakko@bo.fi
Takaisin kohdelistaan