Siirry sisältöön

Kerrostalo 3h+kt

Marinportti 5, Kivenlahti, Espoo

Hinta
297 000 €

Koko
66 m²

Vuosi
2020

Valoisa kolmio Kivenlahden merellisissä maisemissa!

Tämä ensimmäisen kerroksen asunto sijaitsee vuonna 2020 rakennetussa yhtiössä kivenheiton päässä Kivenlahden metroasemasta ja kaikista tarvittavista palveluista.

Asunnosta on pidetty hyvää huolta ja sen pinnat ovat kuin uudet. Tämä koti tuntuu omalta linnakkeelta meren tuntumassa. Suuret ikkunat ja iso lasitettu parveke tuovat valoa ja raikkautta sisään. Aamukahvin nauttiminen parvekkeella, aurinkoisen eteläisen näkymän yli, on kuin pieni päivittäinen loma. Kodin materiaalit on huolella valittu ja ne kestävät aikaa. Keittiö on olohuoneen yhteydessä mikä tekee ruoanlaitosta ja ajanvietosta yhdessä mukavaa. Makuuhuoneita on kaksi. Molemmissa makuuhuoneissa on kaappitilaa vaatesäilytykselle. Tilava kylpyhuone pitää sisällään pyykkihuollon.

Taloyhtiö tarjoaa runsaasti mukavuuksia asukkailleen, kuten hyvät varastotilat vaunuvaraston, pyörävarastojen ja huoneistokohtaisten irtaimistovarastojen muodossa. Irtaimistovarastot sijaitsevat kätevästi kerrostasoilla. Ylimpien kerroksien talosaunat huikeine maisemineen oikein kutsuvat rentoutumaan päivän päätteeksi. Lisäksi yhtiössä on kuntosali, jotta voit pitää huolta kunnostasi vaivattomasti. Vierastila mahdollistaa ystävien ja sukulaisten kanssa juhlimisen. Pesula ja kuivaushuone ovat tuovat arkeen helppoutta. Smartpost tekee postin lähettämisestä ja vastaanottamisesta helppoa. Kaapelitelevisio ja laajakaista mahdollistavat hyvät etäyhteydet.

Huoneiston oston yhteydessä on myös mahdollista ostaa autohallipaikka.

Kaupan, ravintoloiden ja harrastusmahdollisuuksien runsaus on käden ulottuvilla ja lähitulevaisuudessa uusi liikekeskus ja hybridiareena tuovat lisää palveluita naapurustoon. Bussipysäkki löytyy kävelymatkan päästä, ja lähellä oleva Kivenlahden metroasema tekee liikkumisesta vaivatonta. Länsiväylälle pääsee nopeasti autolla, joten tämä sijainti on ihanteellinen.

Tervetuloa ihastumaan!

Myyntiä hoitaa:

LAURI KATAS | LKV, LVV, KiAT, Partner
040 9522 145 | lauri@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
IG @haapamakikatas

Kohdenumero 20493757
Sijainti Marinportti 5, 02320 Espoo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h+kt
Huoneita Kolmio
Hallintamuoto Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi Kerrostalo (osake)
Asuintilojen pinta-ala 66 m²
Kerros 1/8
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Kohteen kunto Hyvä
Energialuokka B2018.
Rakennusvuosi 2020
Käyttöönottovuosi 2020

Velaton hinta 297 000 €
Myyntihinta 103 517,78 €
Velkaosuus 193 482,22 €
Vuokrattu Ei
Vastikkeet
Huoneiston yhtiövastike yht 1 458,05 € / kk
Rahoitusvastike 951,17 € / kk
Hoitovastike 280,50 € / kk
Tontin vuokravastike 226,38 € / kk

Vesimaksu 22 € / kk henkilöluvun mukaan
Muut maksut Autohallipaikka 10 €/osake/kk Moottoripyöräpaikka 5 €/osake/kk Saunamaksu 10€/kerta Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Lämmitys koneellinen ilmanvaihto
Lämmitysmuodot
  • kaukolämpö
Hissi Taloyhtiössä on hissi
Parveke Kyllä
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Luovutusrajoitukset Jos autopaikan, autotallin, venepaikan, autopihapaikan, autokatospaikan, moottoripyörapaikan, varaston hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuin- tai liike- (toimisto) huoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja yhtiön osakkeenomistajilla on ensisijaisesti oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Yhtiöllä on toissijaisen lunastusoikeus. Katso yhtiöjärjestys §17.
Auton säilytys Auto- ja moottoripyöräpaikat, jotka sijaitsevat yhtiön määräosin omistamassa pysaköintihallissa korttelin 34068 tontilla 7 . Autohallipaikat 51 kpl osakkeina Moottoripyöräpaikat 3 kpl osakkeina Autohallipaikat on varustettu sähköauton lataukseen tarvittavalla latausinfralla (käsittäen sisäisen kaapeloinnin ja tarvittavan mittaroinnin ym. infrastruktuurin). Sähköautopaikkoihin liittyvien laitteiden ylläpidosta ja uusimisesta aiheutuvista kustannuksista vastaavat sähköautopaikkojen osakkeenomistajat kukin omalta osaltaan. Ko. osakkeenomistajan kustannusvastuulle kuuluu mm. sähköautopaikkojen ylläpitoon ja etälukutoimintaan liittyvä, operaattorin perimä kuukausimaksu.

Säilytystilojen kuvaus Lämmin häkkivarasto yhtä kerrosta ylempänä. Varastossa on tankonaulakko hyllyllä.
Materiaalit
Lattiamateriaali Tammiparketti
Seinämateriaali Valkoiseksi maalattu betoni tai kipsilevy.
Kattomateriaali Ruiskutasoitus. Alaslasketun katon kohdalla tasoitus ja maalaus.
Katto
Kate bitumikermi
Rakennusmateriaalit
Muut rakennusmateriaalit teräsbetoni
Keittiö
Keittiön varustelu Valkoiset korkeakiiltoiset kalusteovet, välitila valkoista lasia, työtaso mustaa laminaatti, musta Silgranit allas. Jääkaappi/pakastin, astianpesukone, mikro, uuni ja induktioliesi integroitu. Lattia parkettia, seinät maalattu.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus Iso peilikaappi ja leveä valkoinen allas laatikostolla, suihku, lasinen kääntyvä suihkuseinä, wc-istuin, pesukoneliitäntä ja lattialämmitys. Korkea valkoinen pyykkikaappi. Katto haapapaneloitu. Mattaharmaat seinä- ja lattialaatat.
Makuuhuone
Makuuhuoneen kuvaus Molemmissa makuhuoneissa on valkoiset vaatekaapistot. Lattia parkettia ja seinät maalattu.
2
Parveke
Parveke
  • lasitettu
Parvekkeen suunta
  • etelä

Koko 4 202 m²
Omistus Valinnainen vuokratontti
Maanvuokraaja Suomen Osatontti Ky
Kaavoitustilanne
  • Asemakaava
Kaavoitustiedot Espoon kaupunki, www.espoo.fi
Vuokra-aika päättyy 17.06.2064

Nimi Asunto Oy Espoon Neptunus
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Isännöitsijän tiedot OIT Isännöinti Helsinki Oy, Jukka-Pekka Aho, helsinki@oit.fi, 09 3152 3900
Huolto Matinkylän Huolto Oy. Taloyhtiön piha-alueet Marinrannan Palvelu Oy.
Tehdyt remontit 2022 Porrashuoneiden paikkakunnostus eli muuttojen aiheuttamien jälkien korjaus. 2022 Takuun piiriin kuuluvien vikojen ja puutteiden korjaukset. 2022 Keskusilmanvaihtolaitteiden ja porrastilojen ilmanvaihto-laitteiden ilmansuodattimien vaihto (kaksi kertaa vuodessa) 2022 Jäähdytyslaitteiden määräaikaistarkastus (vuoden välein) 2022 Ilmanvaihdon palopeltien toimintatarkastus (vuoden välein)
Tulevat remontit Kunnossapidon periaateohjelma vuosille 2023 – 2026 - Huoneistojen ja yleisten tilojen paloilmaisimien paristojen uusiminen, 115 kpl - Jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemärien painehuuhtelu, 5 vuoden välein - Salaojien painehuuhtelu, 5 vuoden välein - Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö, 5 vuoden välein Kunnossapidon periaateohjelma vuosille 2027 – 2031 - Jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemärien painehuuhtelu - Salaojien painehuuhtelu - Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö - Energiatodistuksen uusiminen. Laaditaan uusi 10 vuoden energiatodistus viimeistään 17.6.2028. - Parvekelasien huolto. Kaikki parvekkeet on lasitettu jo rakennusvaiheessa, joten parvekelasit kuuluvat taloyhtiön vastuulle. Tehdään tarvittaessa parvekelasien huolto.
Huoneistojen lukumäärä 68
Taloyhtiössä muuta Väestönsuoja, huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarastot 2 kpl, pyörävarastot 2 kpl, kuivaushuone 2 kpl, saunaosastot 3 kpl (yhteiskäytössä), kuntosali. Asuntojen irtaimistovarastoja sijaitsee kellarikerroksessa, mutta pääosin irtaimistovarastot sijaitsevat kerrostasoilla. Jäteasemat 2 kpl, leikkipaikka, vierashuone, ulkoiluvälineiden huoltotila, pesula, kuivaushuone, monikäyttötilat 2 kpl ja Smartpost. Kaapelitelevisio, laajakaista DNA. Kulutetusta vedestä suoritetaan kerran vuodessa tasauslaskut Osakkeenomistajat ovat velvollisia huolehtimaan kustannuksellaan asuinhuoneistoihin kuuluvien parvekkeiden ja terassien huollosta ja hoidosta mm. huolehtimalla mahdollisen lumen ja jään sekä puiden lehtien yms. poistosta ko. alueilta asianmukaisesti siten, että ne eivät aiheuta vaurioita rakenteille. Yhtiökokous 12.4.2022 myönsi hallitukselle valtuudet enintään kahden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen tai perimättä jättämiseen, taloudellisen tilan sitä edellyttäessä tai sen salliessa. Yhtiökokouksessa päätettiin yksimielisesti hakea tupakointikieltoa huoneistoparvekkeille ja -pihaterasseille. Rasitussopimukset: - kulkuoikeus (As. Oy Espoon Apollo, 049-34-68-9) - autopaikat (Koy Marinrannan Pysäköinti, 049-34-68-7) - jäteasemat 2 kpl - vierasautopaikat 10 kpl - leikkipaikka (As. Oy Espoon Apollo, 049-34-68-9) - saunaosasto (As. Oy Espoon Neptunus, A-porras) - saunaosasto (As. Oy Espoon Vesta, 049-34-68-13) - saunaosasto (As. Oy Espoon Notos, 049-34-68-16) - vierashuone, 23 m2 (As. Oy Espoon Notos, 049-34-68-16) - ulkoiluvälineiden huoltotila, 18 m2 (As. Oy Espoon Ceres, 049-34-68-14) - pesula, kuivaushuone, 2 monikäyttötilaa ja Smartpost (As. Oy Espoon Selene, 049-34-68-10)

Esittelyaika 11.11. 12:00 - 12:30
Esittelijä Katas Lauri
p. 0409522145
Sähköposti lauri@bo.fi
ensiesittely

Nimi Katas Lauri
Sähköposti lauri@bo.fi
Puhelin 040 9522 145
Yrityksen nimi Bo LKV Espoo | Lauri Katas Oy
Toimiston nimi Bo LKV Espoo | Lauri Katas Oy

Yrityksen nimi Bo LKV Espoo | Lauri Katas Oy
Toimiston nimi Bo LKV Espoo | Lauri Katas Oy
Osoite Piispanportti 11, Espoo
Toimiston puhelin 040 808 6832
Toimiston sähköposti espoo@bo.fi
Takaisin kohdelistaan