Siirry sisältöön

Kerrostalo 3h+k+s+2kph

Vanajanlinnantie 485, Harviala, Hämeenlinna

Hinta
189 000 €

Koko
95,60 m²

Vuosi
2007

Huippuhieno kaksikerroksinen loma-asunto Vanajanlinnasta.

Arvostetut Golf Suite loma-asunnot ovat Golfklubin kanssa Vanajanlinnan arvokkailla tiluksilla. Asunnon tasokas suunnittelu, tyylikkäät yksityiskohdat ja hyvä pohjaratkaisu tekevät tästä kohteesta houkuttelevan. Loma-asunnoksi tämä 95,6 m2 huoneisto on juuri sopivan kokoinen. Tässä majesteettisessa huoneistossa on kaksi kerrosta, joista alakerta muodostaa ylellisen oleskelutilan yhdessä ruokailutilan ja avonaisen keittiön kanssa. Keittiössä katseenvangitsijana toimii leveä kaari-ikkuna ja ikkunan vierestä on käynti asunnon terassille. Terassin omassa rauhassa parasta on grillaaminen ja illallisen nauttiminen yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Ilta jatkuu luonnollisesti asunnon saunaosastolla.

Yläkerrassa on kaksi avaraa makuuhuonetta, joissa on kauniit isot ikkunat ja oma rauha kaikille majoittujille. Yläkerrassa on myös kylpyhuone, vaatehuone ja kaappitilaa.

Jokaiselle huoneistolle kuuluu kaksi Linna Golf Oy:n osaketta, joiden vastikkeiden määrä laskutetaan osakkailta erillisenä palveluvastikkeena vuosittain golfkauden alussa toukokuussa.

Hämeenlinnan ylpeys, Hotelli Vanajanlinna, on tunnettu ja arvostettu kohde kokouksille, tapahtumille ja juhlille. Sen yhteydessä sijaitsee myös Suomen kärkikastiin kuuluva Linna Golfin golfkenttä, joka on ainoa European Tour Courses -kenttä Suomessa. Linna Golf on saavuttanut vuodesta 2005 lähtien erinomaisia sijoituksia erilaisissa vuosittaisissa pelaajaäänestyksissä, ja sen Klubiravintola on saanut useita palkintoja Suomen parhaana. Vanajanlinnan alueella on myös Vanajanlinna Care -hoitola, joka tarjoaa ylellisiä kasvohoitoja ja hieronta- palveluita.

Sijainti on ihanteellinen, sillä Helsingin keskustasta Vanajanlinnaan ajaa vain n. 1 tunti 20 minuuttia. Ja heti pääsee rentoutumaan tänne luonnon helmaan, palveluiden ja huippu-urheilulajin pariin.

Tervetuloa ihastumaan!

Myyntiä hoitaa:

LAURI KATAS | LKV, LVV, KiAT, Partner
040 9522 145 | lauri@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
IG @haapamakikatas

Kohdenumero 21274068
Sijainti Vanajanlinnantie 485, 13330 Hämeenlinna
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h+k+s+2kph
Huoneita Kolmio
Hallintamuoto Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi Kerrostalo (osake)
Asuintilojen pinta-ala 95,60 m²
Kerros 1-2/2
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Kohteen kunto Hyvä
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Rakennusvuosi 2007
Käyttöönottovuosi 2007

Velaton hinta 189 000 €
Myyntihinta 183 947,37 €
Velkaosuus 5 052,63 €
Vuokrattu Ei
Vastikkeet
Huoneiston yhtiövastike yht 719,87 € / kk
Rahoitusvastike 50,67 € / kk
Hoitovastike 669,20 € / kk

Muut maksut Jokaiseen huoneistoon kuuluu kaksi Linna Golf Oy:n osaketta, joiden vastikkeiden määrä laskutetaan osakkailta erillisenä palveluvastikkeena vuosittain golfkauden alussa touko-kesäkuussa. Vuotuisen palveluvastikkeen määrä tässä huoneistossa on vuonna 2023 yhteensä 2.500 euroa (sis.alv. 10%).

Lämmitysmuodot
  • maalämpö
Oma sauna Kyllä
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv

Katto
Kate Tiili
Rakennusmateriaalit
Käytetyt rakennusmateriaalit
  • tiili
Keittiö
Keittiön varustelu Keittiön katseenvangitsija on koko seinän korkuinen leveä kaari-ikkuna. Komea tumma puukaapisto ja saareke. Pöytätason alla jääkaappi pakastelokerolla, allas, mikro. Tasot puuta. Lattiat parkettia, seinät maalattu.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus 2 kylpyhuonetta, joista toinen on saunan yhteydessä. Varustus: suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allas, allastaso, bidee, wc-istuin. Lattia ja seinät laattaa.
Sauna
Saunan kuvaus Sähkökiuas. Seinät, lauteet ja katto puuta. Sisääntuloseinä ja ovi lasia. Lattia laattaa.
Makuuhuone
Makuuhuoneen kuvaus Makuuhuoneiden lattia mattoa ja seinät maalattu
2

Koko 5 600 m²
Omistus Oma
Kaavoitustiedot Hämeenlinnan kaupunki https://www.hameenlinna.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaavoitus/vireilla-olevat-kaavat/vanajanlinnan-paarakennus-ja-talouskeskus/

Nimi Keskinäinen Kiinteistöosakeyhtiö Vanajanlinnan Golf Suites
Isännöitsijän tiedot Hannu Mäntyharju isännöitsijä KKOy Vanajanlinnan Golf Suites Puhelin 0400 666902 hannu.mantyharju@linnagolf.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Tehdyt remontit Kohde on siirtynyt maakaasukäyttöisestä kaukolämmöstä maalämpöön syksyllä 2018.
Taloyhtiön autopaikat
  • Autopistokepaikkoja: 6
Huoneistojen lukumäärä 18
Liikehuoneistojen lukumäärä 6
Taloyhtiössä muuta Klubirakennuksessa sijaitsevat varastot, sosiaalitila, kaapeli-tv. Lämmönjakojärjestelmä: vesikiertoinen lattialämmitys. Ilmanvaihto: koneellinen. Yhtiössä noudatetaan osakeyhtiölakia. Yhtiö on ostanut aiemmin vuokraamansa maa-alueen 1.9.2022, jonka maksamiseksi yhtiö perii rahoitusvastiketta 1.1.2023 alkaen. Huoneistoluettelossa mainitut asunnot on tarkoitettu käytettäviksi vapaa-ajan asuntoina eikä niitä voida käyttää vakituiseen ympärivuotiseen asumiseen. Yhtiökokous voi valtuuttaa hallituksen tarvittaessa perimään yhden kuukauden ylimääräisen yhtiövastikkeen tai olla perimättä yhtiövastiketta yhden kuukauden osalta. Osakkeenomistaja, jonka hallinnassa tai käytössä olevan huoneiston tai muun tilan osalta yhtiö on hakeutunut arvonlisäverovelvolliseksi, on velvollinen lisäksi maksamaan kutakin muutoin maksamaansa vastiketta vastaavaa arvonlisäverovastiketta. Osakkeenomistaja ei ole oikeutettu ilman yhtiön hallituksen etukäteen antamaa kirjallista suostumusta vuokraamaan hallitsemaansa huoneistoa tai tilaa tai muutoinkaan luovuttamaan sen hallintaa kolmannelle. Huoneistoissa oleva irtain omaisuus kuuluu yhtiölle, eikä osakkeenomistajalla ole oikeutta tuoda tai viedä hallitsemastaan huoneistosta irtainta pysyvästi. Osakkeenomistaja ei saa tehdä tai teettää huoneistoon minkäänlaisia irtaimeen tai rakenteisiin kohdistuvia muutoksia ilman yhtiön hallituksen lupaa.

Nimi Katas Lauri
Sähköposti lauri@bo.fi
Puhelin 040 9522 145
Yrityksen nimi Bo LKV Espoo | Lauri Katas Oy
Toimiston nimi Bo LKV Espoo | Lauri Katas Oy

Yrityksen nimi Bo LKV Espoo | Lauri Katas Oy
Toimiston nimi Bo LKV Espoo | Lauri Katas Oy
Osoite Piispanportti 11, Espoo
Toimiston puhelin 040 808 6832
Toimiston sähköposti espoo@bo.fi
Takaisin kohdelistaan