Siirry sisältöön

Kerrostalo 1h+kt

Klovinportti 4, Mankkaa, Espoo

Hinta
159 000 €

Koko
26 m²

Vuosi
2018

Viihtyisä yksiö parhaalla sijainnilla Mankkaalla.

Tämä valoisa toiseksi ylimmän kerroksen asunto tuntuu neliöitään isommalta selkeän pohjaratkaisun ansiosta. Keittiöön on saatu mahdutettua hyvin säilytystilaa. Kylpyhuoneessa on liitännät pesukoneelle.

Taloyhtiön asukkaiden käytössä on upea citypesula sekä hyvät säilytystilat ulkoiluvälineille. Jokaisella huoneistolla on käytössä irtaimistovarasto.

Mankkaa on arvostettu, keskeinen asuinalue Espoossa, josta on hyvät liikenneyhteydet niin Helsinkiin kuin ympäri Espoota. Täältä liikut helposti bussilla joko Tapiolaan tai Leppävaaraa, myös autoilijalle on huippuyhteydet.

Alueella on toimivat lähipalvelut, kuten kaupat, koulut ja tarhat. Urheilumahdollisuudet ovat nekin hyvät ja esimerkiksi golfiakin voi harrastaa läheisellä Tapiolan kentällä.

Tervetuloa tutustumaan!

Myyntiä hoitaa:

LAURI KATAS | LKV, LVV, KiAT, Partner
040 9522 145 | lauri@bo.fi
www.facebook.com/haapamakikatas
IG @haapamakikatas

Kohdenumero 20127328
Sijainti Klovinportti 4, 02180 Espoo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 1h+kt
Huoneita Yksiö
Hallintamuoto Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi Kerrostalo (osake)
Asuintilojen pinta-ala 26 m²
Kerros 3/4
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Kohteen kunto Hyvä
Energialuokka C2013. Lisätietoja energialuokasta: Energiatodistus voimassa 7.10.2026 asti.
Rakennusvuosi 2018
Käyttöönottovuosi 2018

Velaton hinta 159 000 €
Myyntihinta 159 000 €
Velkaosuus -
Vuokrattu Ei
Vastikkeet
Huoneiston yhtiövastike yht 127,40 € / kk
Hoitovastike 127,40 € / kk

Vesimaksu 22 € / kk oma mittari
Muut maksut Autolataussähkö 0,2520 €/kulutus Autolataussähkön ennakko 30 €/kpl Autopaikkavuokra 60 €/kpl Kylmä vesi 3,90 €/kpl/kulutus Lämmin vesi 9,31 €/kpl/kulutus Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään vuosittain. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokseltakaupan jälkeen. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Lämmitys keskitetty koneellinen tulo ja poisto
Lämmitysmuodot
  • kaukolämpö
Hissi Taloyhtiössä on hissi
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Luovutusrajoitukset Autopaikkoja koskee15 § LUNASTUSMENETTELY Jos autokatospaikan tai kattamattoman autopaikan hallintaan oikeuttava osake (osakkeet 21086-21179) siirtyy milla tahansa saannolla muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuinhuoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja on yhtiön osakkeenomistajille oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Lunastusmenettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin kulloinkin voimassa olevan asunto­osakeyhtiölain säännöksiä.
Auton säilytys Asuntoyhtiön autopaikat ovat pihapaikkoja. Niitä on 37 kpl ja niistä 25 kpl sijaitsee omalla tontilla. Loput 12 paikkaa sijaitsevat naapuritontilla eli Asunto Oy Espoon Klovinsepän pihalla. Omalla tontilla olevista autopaikoista kaksi on liikuntaesteisille varattuja paikkoja, jotka jäävät yhtiön hallintaan. Myös omalla tontilla olevat 3 vieraspaikkaa jäävät yhtiön hallintaan. Osakkeina myytäviä autopaikkoja on 20 kpl omalla tontilla ja 12 kpl naapuritontilla. Naapuritontilla Asunto Oy Espoon Klovinsepän pihalla olevat liikuntaesteisille varatut kaksi autopaikkaa ja kolme vieraspaikkaa ovat Asunto Oy Espoon Klovinsepän yhtiön hallinnassa. Lisäksi Klovinsepän tontilla on yksi osakkeena myytävä autopaikka. Asunto Oy Espoon Klovinkukkulan käytössä olevista autopaikoista 32 on katettu ja varustettu lämmityspistorasioin.

Katto
Kate huopa
Rakennusmateriaalit
Käytetyt rakennusmateriaalit
  • betoni
Keittiö
Keittiön varustelu Keittiössä on kalusteuuni, keraaminen keittotaso, astianpesukone ja jääkaappipakastin sekä tilavaraus mikroaalto­uunille. Seinät maalattu ja lattia parkettia.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus Pesuhuoneessa on wc-istuin, allas, allaskaappi, suihku, suihkuseinä, liitäntä pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Seinät ja lattiat laattaa.

Omistus Oma
Kaavoitustilanne
  • Asemakaava
Kaavoitustiedot Espoon kaupunki, www.espoo.fi

Nimi Asunto Oy Espoon Klovinkukkula
Isännöitsijän tiedot Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Milka Kalmanlehto, milka.kalmanlehto@kiinteistotahkola.fi, p. 0207480053
Huolto Tapiolan Lämpö Oy
Tehdyt remontit Tilikauden aikana tehtiin normaaleja huoltokorjauksia. Piha-alueen sähkönkulutuksen mittaamiseksi asennettiin erillinen sähkömittari. Hallinnanjakosopimuksen mukaisesti piha-alueen sähkönkulutus jaetaan Espoon Klovinsepän kanssa.
Tulevat remontit 2023 Parvekelasien huolto 2025 Autokatoksen huoltomaalaus 2027 Perustajaurakoitsijan kymmenvuotisvastuiden kuntokartoitus 2028 Viemäreiden kuvaus ja huuhtelu tarpeen mukaan 2028 IV-kanavien nuohous ja säätö 2028 Palovaroittimien uusiminen 2030 Pattereiden tasapainotus ja lämmitysverkoston säätö
Taloyhtiön autopaikat
  • Piha-autopaikkoja: 37
Taloyhtiössä muuta Kaapeli-tv, taloyhtiölaajakaista 10 M, DNA Welho, citypesula, irtaimisto-, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastotilat, irtaimistovarastotiloina toimivat väestönsuojat, taloyhtiön teknisiä tiloja. Korontarkistuspäivä vuosittain 30.10. Yhtiön tontin ja naapuritontin (49-26-172-2) välille on solmittu yhteisjärjestelysopimus, jossa on sovittu mm. yhteiskäytössa olevista piha-, leikki- ja oleskelualueista, kulkuväylistä, jätehuollosta sekä väestönsuojasta. Em. yhteisjärjestelysopimuksen mukaan yhtiön autokatospaikat numerot AK1-AK12 sijaitsevat naapuriyhtiön (49􀁞26􀁠172-2) tontilla. Autokatospaikkojen tai kattamattomien autopaikkojen osakkeiden omistajalla tai vuokraoikeuden haltijalla ei ole käyttöoikeutta yhtiön hallinnassa olevien tilojen käyttöön edellyttäen, että käyttörajoitus ei estä edellä mainittujen osakkeiden käyttömahdollisuutta.

Nimi Katas Lauri
Sähköposti lauri@bo.fi
Puhelin 040 9522 145
Yrityksen nimi Bo LKV Espoo | Lauri Katas Oy
Toimiston nimi Bo LKV Espoo | Lauri Katas Oy

Yrityksen nimi Bo LKV Espoo | Lauri Katas Oy
Toimiston nimi Bo LKV Espoo | Lauri Katas Oy
Osoite Piispanportti 11, Espoo
Toimiston puhelin 040 808 6832
Toimiston sähköposti espoo@bo.fi
Takaisin kohdelistaan